zondag 20 december 2009

Ruilen is tof!

Een tijdje geleden deed ik een ruil-oproep naar mede-bloggers.
Ik ruilde oa. met Mijmij en Polkadotjes. En waaw, dat was echt de moeite zeg! Ik stuurde hen elk een tas (die kan je hier en hier zien) en werd zelf heel erg verwend.

Met dit dekentje van Mijmij zal mijn (toekomstige) zoon of dochter enorm blij zijn! Het ziet er niet alleen schattig, warm en zacht uit. Het is ook werkelijk enorm schattig, zacht en warm!
DANKU Mijmij, ik ben er erg blij mee.


Polkadotjes stuurde me een pakketje met een retro-kookschort en 2 mooie broches.
Toen ik het pakketje opendeed werd ik instant-verliefd op het retro-schort. Ik zag me er direct mee koken in onze nieuwe keuken in ons toekomstig huis.
De realiteit is echter dat het nog enkele maanden duurt eer het zover is, en zolang kon ik niet wachten! Ik heb hem reeds enkele keren aangehad, en ik moet zeggen, hij zit heel gemakkelijk. Hartelijk bedankt Polkadotjes, ik had stilletjes gehoopt op een schort, maar van zo'n mooi exemplaar had ik niet durven dromen!


Deze leuke broches zijn ondertussen gelinkt aan items uit mijn kleerkast. (foto van polkadotjes)

2 opmerkingen:

  1. Zo tof dat jij even content bent als wij hier zijn! 't was een goede swap. En dat dekentje zeg...hoe koddig is dat niet!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goh, ik krijg gelijk ook goesting om te koken!
    Dat babydekentje is ook heel mooi! Dat komt zeker nog van pas. Die dekentjes zijn superhandig. Wel zorgen dat het een winterkindje wordt dan...

    BeantwoordenVerwijderen