zondag 21 november 2010

Kleertjes "pimpen"

De laatste in de familie zijn die aan kinderen begint heeft zo zijn voordelen. Zo is er het vooruitzicht van neef/nicht-babysitters binnen enkele jaren, de aanwezigheid van kinderkamers bij oma's, opa's en tantes; en hopen kledij van neefjes en nichtjes.

Over die kleding gesproken, zo heeft die baby van ons nu al  een halve kledinguitzet voor kindjes tot ongeveer een jaar. Maar dan echt basisstukken natuurlijk, beige effen bodykes met korte mouwen, pastelkleurige pyjamakes, jeansbroekskes en beige floeren broekskes blijkt iedereen in zijn kleerkast te hebben. Allemaal leuk gerief om me eens mee uit te leven, om een beetje aan mijn persoonlijke smaak aan te passen.

Zo kwam er vandaag de Zsazsa-geïnspireerde cowboyaanse broek. Gemaakt van een effen lichtblauw velours broekske, helemaal geïnsprireerd op een van Mme Zsazsa's creaties die je hier ziet.
(en ik zie hier trouwens dat zelfs de kleurencombi overeenkomt, al was dat niet express, 't is al een tijdje geleden dat ik haar creaties bekeken had)

Verder zit ik nog met een aantal strijkvelours-applicaties en textielverf sjabloontjes in mijn hoofd. Als iemand nog andere leuke aanpas-ideetjes heeft voor kledij hoor ik het graag!

4 opmerkingen: