maandag 13 september 2010

Een nieuwtje, en een goed voornemen!

Ik heb het hier veel te stil laten worden (mijn laatste post dateert van wel 6 maanden geleden begot!), maar ik ben met nieuwe moed aan het bloggen geslagen, geen grote stiltes meer, beloofd!

Zo steek ik af met een al te melig nieuwtje, vanaf nu blog ik niet meer alleen. Sinds een vier-en-een-half-tal maanden wordt mijn onderbuik bevolkt door een liefelijk wezentje, en dat wakkerde mijn goesting om te naaien weer helemaal aan!

Ook zijn enkele goede vriendinnen in blogland aangekomen en dat is natuurlijk een extra motivatie. Plutomeisje was er al een tijdje, en nu heeft ook Miss Muffin zich bij het bloggende volkje aangesloten, hoera!

De reiswieg:

Een tweetal weekjes geleden haalde ik dit, minstens-26-jaar-oude, pareltje van zolder bij mijn tante. Het alternatief van mijn ouders voor een reisbedje de eerste maanden van mijn eigen babytijd.


Hoewel ik enthousiast de mand showde aan mijn levensgezel was hij minder enthousiast, en dan vooral over de bekleding.
'k moet toegeven, voor een meisje is het al overdreven, laat staan dat we een zoon in de roze streepkes te slapen zouden moeten leggen...
Ik was evenwel niet van plan om me zomaar te laten afschepen en voorzag de mand van een meer-hedendaagse bekleding. Het was een prutswerkje soms, maar ik vind het resultaat zeker geslaagd.
Een tutorial heb ik niet, maar indien je zelf een dergelijk projectje wil proberen mag je me zeker een mailtje sturen, zodat ik u kan behoeden voor mijn eigen "valkuilen".

12 opmerkingen:

 1. Dikke Proficiat en zo leuk je herstoffering!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo mooi! Proficiat en welkom terug :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. aha!!! Ook voor februari? En dikke proficiat natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Da's nu ne keer goed nieuws om te verkondigen. Proficiat. En leuk dat je terug bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Welkom terug! Dat kan ik me voorstellen, dat dat een prutswerkje was. Wel een leuke, stoere stof. Ik zag ze al eens bij Eloleo.
  En proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Wolinn: inderdaad: ik had me daar al afgevraagd of jij het zou zijn ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd met de zwangerschap! Ik kan me voorstellen dat dat de drang tot naaisen weer aanzwengelt... ik schiet ook altijd terug in gang als er zich een geboorte aankondigt :-)
  Mooi gemaakt, die wieg!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. proficiat!!! leuk dat je terug bent!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Bedankt voor de fijne reacties allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen